Suche

Wo soll gesucht werden?
Erweiterte Literatursuche

Ariadne Pfad:

Inhalt

Literaturnachweis - Detailanzeige

 
Autor/inn/enHine, Susan; Thilmany, Dawn; Kendall, Pat; Smith, Ken
TitelEmployees and Food Safety: Is Training Important to Food Service Managers?
QuelleIn: Journal of Extension, 41 (2003) 1Verfügbarkeit 
Spracheenglisch
Dokumenttypgedruckt; Zeitschriftenaufsatz
ISSN1077-5315
SchlagwörterDining Facilities; Employment Practices; Food Service; Personnel Selection; Safety; Safety Education; Training; Welfare Recipients
AbstractA survey of 500 food service managers in Colorado, Wyoming, and Montana (28% responded) indicated that 72% would be more likely to hire workers with training in food safety; 50% were willing to pay higher wages to those trained; and 93% were willing to hire trained welfare-to-work participants. However, there remain barriers to hiring welfare recipients in this sector. (Contains 12 references.) (SK)
Anmerkungenhttp://www.joe.org/joe/2003february/rb1.shtml
Erfasst vonERIC (Education Resources Information Center), Washington, DC
Update2004/1/01
Literaturbeschaffung und Bestandsnachweise in Bibliotheken prüfen
 

Standortunabhängige Dienste
Bibliotheken, die die Zeitschrift "Journal of Extension" besitzen:
Link zur Zeitschriftendatenbank (ZDB)

Artikellieferdienst der deutschen Bibliotheken (subito):
Übernahme der Daten in das subito-Bestellformular

Tipps zum Auffinden elektronischer Volltexte im Video-Tutorial

Trefferlisten Einstellungen

Permalink als QR-Code

Permalink als QR-Code

Inhalt auf sozialen Plattformen teilen (nur vorhanden, wenn Javascript eingeschaltet ist)

Teile diese Seite: